Nuorimmainen sairastui äkillisesti syksyllä johonkin kuumetautiin enkä ehtinyt varautumaan muutaman päivän kotona oloon millään tavalla. Niinpä kaivoin vanhoja langan jämiä ja laitoin aivotyöskentelyn käyntiin.

Löysin beigeä ja siniharmaata lankaa. Päätin aloittaa niistä suurilla puikoilla. Kuitenkin äkkiä huomasin, ettei niillä kauas päästä. Pääsin kuitenkin niin pitkälle, että koululaisemme valmistui lämpimän sisätakin takakappale :)

Sairastelujen lopuksi marssin kangaskauppaan etsimään sopivia kankaita ko. takakappaleeseen :) Helpomminkin voisi siis asian tehdä varsinkin värien etsimisen kannalta, mutta hätätapaus mikä hätätapaus. Löysin "karvaista" beigeä fleeceä, jossa oli nooan arkki kuvio. Nooan arkit eivät koululaistamme kiinnosta, joten ne jätin pois kaavojen alta tulevaa varten ja leikkasin ko. kankaan yksvärisestä osasta etukappaleet ja hihat. Sitten sopiva siniharmaa resori ja talven lämmin väliasuste / sisätakki oli valmis.

Koululaisemme on hoikka, joten sen takia hoikka takkikin, mutta huomattaisin kuitenkin, että takakappale venyy vaikka millä mitalla, koska on joustin neulosta (1o1n).

Tässä siis ensin neulottu takakappale:

2099408.jpg

Ja sitten kuva edestä:

2099411.jpg

Todella lämmin, pehmeä, hyvin istuva ja ennenkaikkea tykätty :)