Nyt paljastan mitä siitä oranssist, valkoisesta ja mustasta fleecestä syntyi. Tottakai hellyyttää Nemo fleecetakin selkää;)

Tarina juontaa taas juurensa kalaintoisesta nuorimmaisestamme. Isosisko sai aplikoidun tunikan, niin kysyin sen seurauksena nuorimmaiselta, että haluaisiko hänkin kuvioidun vaatteen? Noh, poika totesi, että perhonen olisi ihan kiva. Siitä sitten johdattelin, että oliskohan mitään muuta aihetta josta tykkäisit ja pitkän johdattelun jälkeen kysyin: "Kelpaisko Nemo?". Silmät syttyivät ja suusta kuului: "Joo, milloin se on valmis?".

Nyt se on valmis ja huomenna varmaan jo tarhassa päällä. Koska aplikointeja on nyt jotenkin kiva kokeilla ja valmista pitää saada nopeasti, niin tällä kertaa menin siitä mistä aita on matalin. Eli tämä Nemo on aplikoitu H&M:n yksiväriseen perusfleecetakkiin. Sinäänsä perustana oleva syy oli se epäonnistunut reissu Eurokankaaseen - eli ruskeaa fleeceä / velouria en saanut, joten nyt piti ottaa käyttöön kaupan valmisvaate. Luulen, että tämä ei tule toistumaan kuin kenties jossain t-paita tapauksessa.

Öitä!