Nettikaupoissa käynti on vaarallista jos on aikaa :)

Rakensimme isomman terassin ja sain sinne isomman pöydän ja lisää tuoleja. Pian toivottavasti saadaan kesäkeittiökin lopulliseen kuntoon. Terassi on talosta sen verran kaukana, että asioiden kantaminen ei ajatuksena miellytä. Niinpä vähän surffailin ja löysin ihania melamiiniastioita uudella terassillemme. Hankinnat on tehty useasta nettikaupasta ja vielä pari pakettia on tulematta. Astioita riittää noin 14 hengelle, joten eivät heti lopu. Värit ovat kesäisen raikkaita.

Merkki on tanskalainen Greengate. Kaikki värit eivät ihan edes näy kuvassa. Ostin siis matalia ja syviä lautasia, mukeja, tarjoiluvadin, salaattikulhon ja servettejä. Lisäksi pieniä ja värikkäitä lasten aterimia. Vielä on tulematta muutama lautanen ja muki sekä toinen iso kulho.

Noh, nettisurffailu teetti sitten sen, että löytyihän siltä sisällekin astioita, samoilla postikuluilla... Sisällä noudatetaan maanläheisiä värejä ja tässä siis beige-valkoisia Greengaten keraamisia astioita (latte-mukeja ja kannuja) sekä ihania aterimia.

Nämä sopivat hyvin valkoisten Teema-sarjan astioidemme kanssa. Olen hankintoihin erittäin tyytyväinen.