Utelin muutama viikko sitten (yhden) kummipoikani tämän hetkisiä mieltymyksiä. Taka-ajatuksena minulla oli synttärit ja joulu. Vastaukseksi sain "Star Wars ja dinosaurukset". Siitä se ajatus sitten lähti...

Suunnittelin ja tein velourista eskarilaiselle dinosaurusaiheisen verskatakin ja housut. Takissa käytin apuna Ottobreen swetaritakin kaavaa 03/2010 ja housut ovat vanhasta itseparannellusta kaavasta. Kankaat Eurokankasta. Päätin, että nyt vähän panostan, joten suunnittelin joka puolelle säätövaroja. Tiedän, että asu on nyt reilu, mutta sitä voi käyttää heti, koska hihansuissa on piilossa kiristysmahdollisuus, helmassa on kiristysmahdollisuus, vyötärössä on kiristysmahdollisuus ja vielä lahkeensuissa on kiristysmahdollisuus. Toivotan siis asulle piiiiitkää ikää.

Tässä vielä vauhdikasta asun esittelyä oman porukan voimin. Esittelijä on lahjan saajaa suurempi, joten hänelle asu on jo vähän kittana.

 

Lahjakokonaisuuteen piti vielä sisällyttää lapselle mieluisia osioita - eli leluja :) Tällä kertaa tietysti aiheeseen sopivia dinosauruksia.

Synttärikutsua odotellen, ANNIKA