Sain valmiiksi 2 peruspipoa kun lapset ovat kypsyneet mun rakkaisiin hiippapipoihin. Sitten valmistui tuttavaperheen miehelle villasukat pukin konttiin ja loppulangoista vauvalle (ehkä naapurin) villasukat. Nämä pitää kuvata ja lisätä tänne...

Mitähän seuraavaksi laittaisi työn alle?

  • Sukkalankaa pitäisi käydä ostamassa, koska telkkarin ääressä aina voi kutoa. Kaikki sukkalangat on tältä erää kudottu.
  • Sitten kummipojalle on suunnitteilla verskatakki ja -housut dino-kuvalla synttärilahjaksi. Kankaat ovat jo valmiina, mutta hyvää verskatakkimallia metsästän.
  • Peruspipoja pitäisi tehdä - eiliset eivät ihan yllä korville, joten kaavaa pitää vähän muokata. Pipoprojekti vaatisi kangaskaupassa käyntiä...
  • Lisäksi perjantaina tipahti postista Hanhelin ihana paketti. Taas löysin nettikaupan joka toimii kuin ajatus :) Eli kaikki tilatut tuotteet tulivat ja toimitus oli supernopeaa! Tekisi mieli upottaa sormet sienitrikooseen, vaikka kummipojan projekti olisikin kiireellisempi. Ajattelin tehdä sienitrikoosta ja punaisesta trikoosta tunikan sekä sienitrikoosta legginssit tyttärelle.

Sieni- ja punaisen trikoon lisäksi tilasin Hanhelista paljon erilaisia nauhoja. Näitä kulutan jatkossa somistuksena vaatteihin. Nauhojen tilausmäärät vaihtelivat 3  metrin ja 30 sentin välillä eli joka lähtöön löytyy. Harmaata poronauhaa ostin joululahjapaketteja varten.