Tämä onkin sitten viimeinen postaus tälle vuodelle, koska ajattelin alkaa rauhoittumaan jouluun ja nauttimaan välipäivien muutamasta vapaapäivästä. Paljon on sohvan kulmasta tullut töitä valmiiksi ja jopa vähän kiireellä, koska onnistuin myyjäisissä myymään sukulaisille suunnitellut lahjat :)

Ostin muutama viikko sitten Argentiina lankaa, koska halusin tietää minkälaista tällaisen frillahuivin tekeminen on. Tämä on ehkä minun ensimmäinen ja viimeinen frillahuivi - ei sen takia, ettenkö voisi tällaisia tehdä - vaan sen takia, etten ole röyhelöihminen. Tämänkin huivin myin myyjäisissä.

Sitten seuraava kokeilu. Konehuovutin huopapalloja langasta. Pitihän sitäkin joskus kokeilla kun vielä kaiken lisäksi huopanen lankaa löytyi omasta takaa. Pallot kävivät useampaan otteeseen konessa ja huopuivat loppujen lopuksi ihan kivasti. Pallot kiinnitin kaupan hiuslenksuihin ja nämäkin melkein jokainen meni myyjäisissä kaupaksi. Kuvassa myös kaksi paria tupsupompuloita.

Vuorossa leivontaa. Päiväkodin tädeille piparikuuset.

Sitten sukkia. Tässä miesten harmaat noin kokoa 43-45. Ajattelin tuttavamiestä, mutta nämäkin menivät kaupaksi myyjäisissä.

Niinpä piti aloittaa tuttavamiehen sukkaprojekti myyjäisten jälkeen uudestaan. Näistä tuli kyllä edeltäjiään hienommat. Ohje Ullasta Merenkulkijan sukat. Kuva vaan on valitettavasti huono. Pidän kuviosta :)

Sitten vielä äkkiä loput ontelokuteet koreiksi, jotta anopin saippuat saavat "rasian" ja naapurit suklaansa korissa toimitettuna.

Tällainen jumbopostaus tällä kertaa.

Kiitän kaikkia lukijoita ja erityisesti kommentoijia kuluneesta vuodesta ja toivotan rauhallista joulua!