Monen blogin innoittamana päädyin kokeilemaan välillä yksiväriseen kankaaseen aplikointia. Esimerkiksi Ruttunutulla ja PimPamilla on niin paljon kivoja aplikointeja, että pakko oli ryhtyä kokeilemaan jo kotona laatikoissa olevista kankaista. Käsityölehden joulunumeron tonttutytön tunikan kaavalla tein velour-kankaasta (josta oli joskus tarkoitus tulla leijonanpuku) perushelpon tunikan ja siihen aplikoin auringon (joka näyttää lähinnä tähdeltä), pilviä ja 2 perhosta. Luonnossa parhaimman näköisiä ovat vaaleanpunainen perhonen ja pilvet.

Selkeästi innostus aplikointia kohtaan kohosi. Ei se loppujen lopuksi ollut kovin vaikeaa kunhan vähän keskittyy. Yllätykseni huomasin, että kuviokankaat itseasiassa sopivat aplikointiin ainakin tässä tapauksessa parhaiten. Pitäisikö ostaa tilda-kankaiden palasia?

Onnistumisesta innostuneena kangaskaupasta tarttui mukaani oranssia, mustaa ja valkoista fleeceä. Ajattelin aplikoida nuorimmalle pojallamme H&M:n ruskean fleecetakin selkään kuvan -ehkä jo huomenna. Osaako joku arvata mikä kuvio tuon väristä fleeceistä takkiin syntyy?